Dat zijn wij. Dat is meiVET!

meiVET is het bedrijfsmerk van medical ECONET GmbH voor de diergeneeskunde. Medical ECONET staat voor ervaring in de distributie, ondersteuning en onderhoud van draagbare röntgengeneratoren sinds 1997 en digitale beeldvorming sinds 2009! Als Europese verkoopdochter van Kretz Technik AG was ons hoofdkantoor nog steeds gevestigd in Dorsten, aan de rand van het Ruhrgebied. Vandaag - meer dan 20 jaar later - zijn we een onafhankelijk bedrijf met hoofdkantoor in Oberhausen.

Digitaal röntgen is het zwaartepunt van onze productportefeuille. Ons assortiment bestaat uit röntgen met detectoren en beeldvormende platen. In de detectorsector zijn we de exclusieve verkooppartner van het wereldconcern LG. De digitale detectoren van LG zijn technisch op het hoogste niveau, toekomstbestendig en overtuigen met een zeer lage dosisopname bij een schitterende beeldkwaliteit.
Onze meX+acquisitiesoftware is een van de kwalitatief beste, meest comfortabele en gemakkelijkste softwareoplossingen voor dierenartsen op de markt! De eenvoudige bediening en snelheid van de gebruikersinterface maken het dagelijkse werk in de praktijk veel gemakkelijker. Wij bestrijken mobiele röntgenstralen Met onze eigen meX+Serie (meX+ staat voor medical ECONET X-ray) van draagbare röntgengeneratoren, hebben wij een serie die in alle behoeften van onze klanten voldoen.. Alle modellen zijn voorzien van LED-collimatorlicht voor beter zicht bij daglicht, een geïntegreerde dubbele laser voor handige afstandsregeling en menselijke human certificering (CE123). 7 verschillende modellen dekken de behoeften van een breed scala aan toepassingen, van praktijken met alleen paarden, tot gemengde praktijken, tot praktijken met kleine dieren. Röntgentafels, volledig stationair of met ophanging voor een draagbare generator, maken ons assortiment compleet. We kunnen ook complete tandheelkundige röntgensystemen leveren, die een nuttige aanvulling zijn op je digitale beeldvorming.

Onze ambitie is ons productassortiment aan te passen en uit te breiden om aan de voortdurend groeiende kwaliteitseisen te voldoen. Wij hebben de eisen en wensen van onze klanten altijd als inspiratiebron voor nieuwe ontwikkelingen ervaren en hebben die jarenlang met succes uitgevoerd.Je directe klantenadviseur ter plaatse

Vertrieb Region West 

Oliver Hackert 

Tel.: 0160 / 983 417 06 
Mail: o.hackert@meivet.de

Vetrieb Ost

Birgit Barske 

Tel.: 0151 / 576 525 59 
Mail: b.barske@meivet.de

Vertrieb Niederlande

Hans Woudstra 

Tel.: +31 (0) 570 / 56 18 91
Mail: h.woudstra@meivet.nl

Je technische Ondersteuning

Support

Arno Borowczak 

Tel.: 0208 / 377 890 - 30
Mail: info@meivet.de

Support

Benjamin Gallina

Tel.: 0208 / 377 890 - 41
Mail: info@meivet.de

Uw Kwaliteitsinspecteur

Quality Manager

Nero 

Tel.: 0208 / 377 890 - 90
Mail: info@meivet.de